Tjenester


A. Halvorsen & Sønn leverer tradisjonelle installasjonstjenester innenfor vann, avløp, energi, varme, kjøling og sprinkleranlegg. Vi har den nødvendige erfaringen og kompetansen for å løse alle typer oppgaver. Vi tar oss av alt fra små serviceoppdrag til store entrepriser, og leverer optimale kvalitetsløsninger for boliger, kontorer og offentlige lokaler.

Vi er en Godkjent våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Dette betyr at vi er sertifisert som totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. Våre ansatte kjenner til og utfører alt arbeid i tråd med gjeldende normer og regler.

I forbindelse med de nye byggereglene er slike prosjekter nå søknadspliktig til kommunen. Vi har alle nødvendige kvalifikasjoner til å forestå dette. Hvis du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom, kan du være sikker på at både utførelsen og dokumentasjonen blir korrekt.

Vi utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid. Våre tjenester spenner fra hele boligprosjekter med for eksempel gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø- og energibesparende løsninger til enkle serviceoppdrag, som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder.

Vi har løsningene for morgendagens behov både for kontor, bolig og offentlige bygninger. A. Halvorsen & Sønn er et Bravida-selskap. Bravida er Skandinavias største totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester.