Bravida

Om Bravida Norge

Bravida kombinerer det store selskapets ressurser med det lokale selskapets fleksibilitet og nærhet. Bravida er Skandinavias største totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer. Bravida finnes på ca. 150 steder i Sverige, Norge og Danmark, hvorav 40 i Norge.

Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan selskapet ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

Bravida er en naturlig partner, enten det gjelder omfattende entrepriser eller mindre serviceoppdrag. Selskapet tar et totalansvar for alle installasjoner, både i nybygg og ved rehabilitering av bygårder, kontorer, industri eller anlegg. Samtidig sikres vedlikehold og justeringer av eksisterende installasjoner. Bravida har samlet en bred og kvalifisert teknisk kunnskap i ett selskap. Når vi samordner alle installasjoner og koordinerer montører med forskjellig spesialkompetanse i et prosjekt, kan du være trygg på at du får en helhet som er kostnadseffektiv, som fungerer og som er miljøvennlig.

Les mer om Bravida på www.bravida.no